Lingua Attack mendedahkan anda dalam bahasa asing cara ia sebenarnya dituturkan dalam kehidupan seharian.

Video booster:

Latihan berdasarkan klip filem, untuk membuat kemajuan yang pesat.

Kamus visual:

Beribu-ribu ungkapan yang digambarkan dengan sebutan

Ujian Penilaian:

Menguji tahap anda dan mengukur kemajuan anda

Permainan :

Kerana bermain membolehkan anda mengekalkan lebih banyak, dan lebih cepat

Temui Kaedah Lingua Attack

Untuk Sekolah:

Di pertubuhan pendidikan menengah, pendidikan tinggi dan institut bahasa, Lingua Attack membolehkan pelajar untuk membangunkan kemahiran bahasa asing mereka dengan kandungan autentik dan semasa yang tidak asing dan bermotivasi.

Lebih Lagi...

Di tempat kerja:

Dari syarikat-syarikat kecil ke syarikat multinasional terbesar, Lingua Attack membolehkan pekerja menilai tahap semasa mereka dengan cepat dan untuk membuat kemajuan pesat dalam bahasa baharu seperti yang sebenarnya digunakan dalam konteks profesional dan dalam kehidupan seharian.

Lebih Lagi...

Bagi individu dan keluarga:

Adakah anda ingin memperbaiki Bahasa Inggeris anda dan berlatih lebih kerap? Oleh itu English Attack adalah untuk anda. Sama ada hanya untuk diri sendiri, atau untuk seisi keluarga, ia adalah cara yang ideal untuk meningkatkan kemahiran bahasa anda.

Temui English Attack!

Menjadi pengedar:

Adakah anda seorang pengedar atau penjual produk dan perkhidmatan pendidikan? Jika syarikat anda aktif dalam bidang pendidikan atau latihan profesional, dan anda mungkin berminat untuk mengedarkan perkhidmatan kami di wilayah anda, mari kita membincangkan potensi kerjasama!

Lebih Lagi...

Penduduk di Île-de-France kini boleh belajar 4 bahasa secara percuma, dengan menggunakan pendekatan pedagogi yang sama yang membolehkan lebih daripada satu juta pelajar untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka dengan English Attack.

Wilayah Ile-de-France telah menyenaraikan konsortium syarikat-syarikat yang berpusat di Wilayah ini untuk mewujudkan perkhidmatan pembelajaran bahasanya, dengan objektif mempunyai kawasan yang berbilang bahasa menjelang 2021. Entertainment Learning, syarikat di belakang English Attack, telah membawa pendekatan uniknya terhadap pembelajaran bahasa untuk inisiatif ini.

Termui QIOZ

GURU BAHASA INGGERIS BAHARU ANDA