Загальні умови використання

Метою цих Загальних умов є визначення термінів та умов, що регулюють розділ «Мій обліковий запис» веб-сайту Lingua Attack.

Стаття 1 - Мета

Метою цих умов використання є визначення відносин між Lingua Attack і "користувачем" послуги, а також умов, що застосовуються до будь-якого використання розділу "Мій обліковий запис".

Entertainment Learning може змінити ці Умови використання в будь-який час шляхом оновлення цієї веб-сторінки. Жодні зміни не матимуть зворотної дії.

Використання облікового запису передбачає повне прийняття без будь-яких вийнятків з правил користувачем, без можливості пред'явлення претензії, незалежно від мотиву. Користувач приймає та погоджується на ці Умови використання у повному обсязі, на попередній основі використання облікового запису. Будь-який доступ та/або використання облікового запису передбачає безумовне прийняття та повагу всіх умов цих Загальних умов використання.

Ці умови складають повну угоду між Послугою та Користувачем. Будь-який користувач, який не виконує ці Умови використання, повинен утриматися від користування Послугою.

Послуги Entertainment Learning залишають за собою право призупинити або відмовити у будь-який час у використанні облікового запису.

У разі переривання, Entertainment Entertainment SAS не несе відповідальності за будь-які наслідки, які через це можуть виникнути у користувача.

Стаття 2 - Визначення

- Користувач: Користувач - це будь-яка особа, яка використовує веб-сайт або будь-яку з послуг, що пропонуються на сайті.

- Користувач вмістом: Термін «Користувач вмістом» вказує на дані, надані користувачем у будь-якому розділі веб-сайту.

- Пароль: «Пароль» є конфіденційною інформацією, що зберігається Користувачем в таємниці, дозволяючи йому/їй доводити свою особу, коли він/вона хоче увійти до системи.

Стаття 3 - Доступ до Послуги

Доступ до Послуги може безкоштовно отримати будь-який користувач з доступом до Інтернету.

Користувач несе повну відповідальність за всі відомості та дані, які він/вона передає для створення свого облікового запису. Користувач повинен зберігати конфіденційність свого облікового запису та регулярно стежити за його використанням.

Користувач повинен повідомити Lingua Attack про будь-яке шахрайське або неправомірне використання свого облікового запису. Entertainment Learning SAS залишає за собою право змінювати або блокувати обліковий запис користувача після повідомлення зацікавлених осіб.

Користувачеві заборонено передавати будь-які терміни або дані, які можуть становити злочини або правопорушення згідно французького законодавства, і зокрема, підбурювання до дискримінації, ворожості або насильства, неповаги до суду та порушення моральних норм, наклепу або образи, вторгнення в приватне життя.

Стаття 4 - Управління особистими даними

Інформація, введена користувачем на цьому сайті, призначена виключно для створення облікового запису Lingua Attack. Цей запис здійснюється за ініціативою користувача для створення облікового запису.

Комерційне використання даних, зібраних через цей веб-сайт, заборонено.

Лише адміністратори Lingua Attack мають доступ до всіх даних, які збираються через цей веб-сайт.

Відповідно до закону «Про обчислення і свободи», Користувач має право на доступ та виправлення будь-яких своїх особистих даних.

Будь-який користувач веб-сайту має право доступу до особистих даних, зібраних на своєму обілковому записі. Користувач може в будь-який час подати письмовий запит на видалення своєї реєстрації електронною поштою на адресу contact@lingua-attack.com. Entertainment Learning SAS відповідає на всі повідомлення протягом тижня з дати відправлення електронного повідомлення.

Стаття 5 - Відповідальність та гарантії

Користувач несе повну відповідальність за всі витрати, пов'язані з доступом до Послуги, незалежно від того, чи це обладнання, програмне забезпечення або витрати на доступ до Інтернету. Користувач несе повну відповідальність за належне функціонування свого комп'ютерного обладнання та доступу до Інтернету. Entertainment Learning SAS залишає за собою право відмовити в доступі до Послуги в односторонньому порядку та без попереднього повідомлення будь-якому Користувачеві, який не виконує ці Умови використання.

Entertainment Learning SAS зробить все можливе, щоб забезпечити якісний доступ до Послуги, але не зобов'язаний робити цього.

До того ж, Entertainment Learning SAS не може нести відповідальність за будь-які несправності в мережі або на сервері або будь-яку іншу подію, на яку неможливо вплинути, що може запобігти або зменшити доступ до Послуги. Entertainment Learning SAS залишає за собою право переривати, тимчасово призупиняти або змінювати будь-яку частину Послуги без попереднього повідомлення, для виконання робіт з технічного обслуговування або з будь-якої іншої причини, якщо переривання не дає підстав для будь-яких зобов'язань або компенсації.

Стаття 6 - Інтелектуальна власність

Сайт Lingua Attack і його вміст, зокрема, захищені законами, що діють у Франції.

Загальна структура, тексти, зображення, анімовані чи ні, програми, програмне забезпечення та всі елементи цього веб-сайту є виключною власністю Entertainment Learning SAS і захищені авторським правом.

Повне або часткове відтворення веб-сайту будь-яким процесом, без спеціального дозволу Entertainment Learning SAS, заборонене і становить правопорушення.

Торгові марки, комерційні назви та будь-які інші відмітні знаки, що відображаються на цьому веб-сайті, є зареєстрованими товарними знаками, якщо не вказано інше. Повне або часткове відтворення цих торговельних марок або логотипів з використанням елементів веб-сайту без спеціального дозволу Entertainment Learning SAS заборонено статтею L713-2 Кримінального кодексу.

Стаття 7 - Скарги

Будь-які скарги надсилаються електронною поштою на адресу contact@lingua-attack.com

Стаття 8 - Санкції

Керуюча служба залишає за собою право вживати будь-яких дій, які вона вважає за доцільне, проти будь-якого правопорушника користувача, відповідно до положень законодавства або цих Умов. Це може включати, зокрема, попередження, адресовані зацікавленому користувачеві, видалення його/її облікового запису або юридичні дії.

Стаття 9 - Судові спори

Будь-які судові спори, пов'язані з тлумаченням або виконанням цих Умов, є виключно юрисдикцією французьких судів.