Avisos legals

Presentació del web

D’acord amb l’article 6 de la Llei 2004-575, de 21 de juny de 2004, sobre la confiança en l’economia digital, els usuaris coneixen la identitat de les diferents entitats implicades en la implementació i el seguiment del web https://www.qioz.frr.

Editor

L'Illa de França s'encarrega de l'edició del portal https://www.qioz.fr

Adreça:

Regional Council Ile-de-France 2, rue Simone Veil 93400 Saint-Ouen

Telèfon: +33 (0) 1 53 85 53 85

Autoritat territorial registrada amb el número SIRET: 237 500 079 00015.

Número d'IVA intercomunitari: FR38237500079.

Direcció de publicació: Valérie PECRESSE, Presidenta del Consell Regional de l'Illa de França.

Servei de hosting

Amazon Web Services

https://aws.amazon.com/fr/contact-us/

Crèdits

Desenvolupament:

ENTERTAINMENT LEARNING SAS

75 rue de Lourmel 75015 Paris

Tecnologia usada: aquest Web s'ha creat amb el sistema de gestió de continguts DRUPAL.

Condicions d'ús

L'Usuari haurà d'acceptar les Condicions d'ús en crear-se un compte.

Els serveis no oferits per l'Illa de França i que es promocionin/venguin a través d'un tercer al qual l'Usuari hi tingui accés des del Web no són, en cap concepte, responsabilitat de l'Illa de França. Es convenient que l'Usuari llegeixi, sota la seva total responsabilitat, les condicions dels serveis oferts en línia per aquestes empreses.

Exercici de drets en matèria d'arxius electrònics

Aquest Web requereix l'ús de galetes. En navegar per aquest lloc, accepteu que les galetes es puguin desar al vostre dispositiu. L’ús de galetes es detalla a la nostra pàgina web Política de gestió de dades personals

D'acord amb la normativa de protecció de dades, qualsevol usuari que hagi desat dades personals a través d'aquest lloc web té dret d'accedir, modificar i suprimir les seves dades, així com pot oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament al qual són subjectes. L’usuari també té dret a la portabilitat de les seves dades, si escau. Per fer-ho, cal que escrigui una sol·licitud a la següent adreça de correu electrònic especificant el cognom, el nom i l’adreça: donnees-personnelles@iledefrance.fr . També pot fer-ho per correu postal, a l'atenció de la Direcció d'Estratègia i Territoris / Desenvolupament econòmic, ocupació i formació / Regió Ile-de-France, 2, rue Simone Veil 93400 Saint-Ouen. Cal que s'acompanyi la sol·licitud amb una prova d’identitat.

Processament de dades personals

Les dades personals que s'hagin desat a la Pàgina sota la iniciativa de l'usuari per tal d'usar-ne els Serveis s'utilitzen només amb aquest propòsit. . Utilitzem les seves dades només quan ens dona el seu permís i s'utilitzen per supervisar l'activitat d'aprenentatge dels Usuaris, recopilar adreces electròniques a través del sistema de gestió de relacions ciutadanes, rebre el butlletí i una enquesta anònima de satisfacció. Les vostres dades s'usen únicament per a establir i començar un contracte sobre la disponibilitat gratuïta d'una plataforma d'aprenentatge de llengües estrangeres per a persones majors de 15 anys.

Les dades següents són les que es recopilen i processen quan es crea un compte per accedir al Servei:

- Gènere

- Codi postal

- Grup d'edat (de 15 a 25 anys, de 26 a 59 anys, més de 60 anys)

- Àmbit professional

- Àrea d'activitat

-Dades d'inici de sessió (nom d'usuari, contrasenya, adreça de correu electrònic, adreça IP en la primera connexió)

-Dades d'aplicacions de tercers a la primera connexió (LinkedIn)

-Nivell de competència lingüística

-Motivacions d'aprenentatge

-Panells en línia per analitzar el rendiment del dispositiu

Aquestes dades les proporcionen els usuaris que accepten, mitjançant la creació d'un compte a la Plataforma, de manera voluntària i específica, aquestes condicions d'ús i autoritzen el tractament de les dades per part de l'Illa de França.

L'entitat responsable del tractament de les seves dades, en el marc de la protecció de dades, és l'Illa de França, la seu de la qual es troba a la Rue Simone Veil 2, a Saint-Ouen (93400). Es troba disponible per als propòsits ja mencionats al correu electrònic següent: dpo@iledefrance.fr

Únicament tenen accés a les vostres dades els representants de l'Illa de França i els proveïdors de serveis que utilitza, els quals enumerem a continuació:

HUMENSIS SAS, responsable de pedagogia.

170 bis boulevard Montparnasse - 75014 París, França

Telèfon: 01 55 42 84 00

ENTERTAINMENT LEARNING SAS, Cap d'equip tècnic.

75 rue de Lourmel - 75015 París, França

GLOBAL EXAM SAS, centre de preparació per obtenir certificats d'idioma.

53 rue Fénelon - 92120 Montrouge, França

Telèfon: 07 71 77 40 45

PANISERO SAS - Testapic, responsable de l'auditoria de la Plataforma.

100 rue de la Folie Mericourt - 75011 París, França

Telèfon: 01 47 00 92 86

ACCESS42, encarregat de l’auditoria d’accessibilitat de la Plataforma.

102, rue des Poissonniers - 75018 París, França

Telèfon: 09 72 45 06 14

LinkedIn, permet als usuaris registrar-se a la Plataforma.

37 rue du Rocher - 75008 París, França

MATOMO, permet analitzar l'audiència que té el Portal.

https://matomo.org/contact/

Les dades personals s'emmagatzemen als servidors de l'Illa de França amb la finalitat de processar-les per prestar els Serveis. Es guarden només durant el temps necessari per complir els propòsits de la seva recol·lecció, és a dir, durant tres (3) anys, abans de la supressió.

Per facilitar l'ús del Portal i personalitzar-ne l'experiència per l'Usuari, l'Illa de França utilitza galetes i fitxers de registre. Aquestes galetes s'usen per garantir el correcte funcionament del lloc, dels comptes d'usuari i per a l'execució dels serveis que s'ofereixen. L'ús de galetes es pot desactivar canviant la configuració del navegador d'Internet.

Totes les mesures tècniques i organitzatives es realitzen per optimitzar la protecció de dades i inclouen l'encriptació, anonimat i mesures per implementar la seguretat física. Els criteris de treball estrictes per a la seguretat i protecció de la informació, així com les obligacions contractuals de confidencialitat, s'imposen al personal i als contractistes a l'Illa de França.

Les persones interessades, d'acord amb la normativa sobre protecció de dades, tenen dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades. De la mateixa manera, també poden modificar-les o limitar-ne el tractament. També tenen dret a la portabilitat de les seves dades, si escau. Per fer-ho, només cal realitzar una sol·licitud a donnees-personnelles@iledefrance.fr , especificant el cognom de l'usuari, nom, adreça i proves d'identitat.

Per a més informació sobre el tractament de dades en relació amb els Serveis consulteu la nostra política de gestió de dades

Informació proporcionada per la pàgina

El contingut que es troba a la Plataforma té finalitats informatives i pot canviar en funció dels canvis en la legislació o regulacions o per qualsevol altre motiu que ho faci necessari. L'equip editorial es reserva el dret de modificar o corregir el contingut d'aquest Web.

Tot i totes les mesures que es prenen, la Pàgina pot contenir impresicions, defectes d'actualització o errors.

Els Usuaris del Web poden reportar qualsevol omissió, errors o correccions enviant un e-mail a l'adreça següent: info@qioz.fr

Que hi hagi un enllaç de la plataforma Lingua Attack a una altra pàgina no implica la validació d’aquesta pàgina ni del seu contingut. És responsabilitat de l'usuari utilitzar aquesta informació de forma crítica i amb discerniment. L'entitat que ho publica no es fa responsable de la informació, opinions i recomanacions d'aquests tercers.

Per tal que aparegui un enllaç que porti a la pàgina de QIOZ és necessari un acord concret acordat prèviament i per escrit per part de l'Illa de França. En qualsevol cas, queda prohibit que apareguin enllaços a pàgines que publiquin contingut que generi controvèrsia, pornogràfic o xenòfob i tots els webs amb contingut que atempti contra la moralitat i les lleis vigents. L'Illa de França pot, en qualsevol moment, retirar l'autorització i eliminar l’enllaç si no compleix la legislació aplicable o si l’enllaç no compleix les Condicions d’ús.

L’enllaç ha d’indicar de forma clara la naturalesa del contingut, així com l’adreça exacta de la pàgina.

Queda prohibit qualsevol ús d'enllaços a la plataforma amb finalitats comercials i publicitàries.

Llicència d’ús i drets d’autor

Tot el Web s'empara a la legislació francesa i internacional sobre drets d'autor i propietat intel·lectual, tant pel que fa a la seva forma (disseny, distribució dels continguts, mitjans d'accés a les dades, organització de les dades...) com pels elements que constitueixen els continguts (textos, imatges, etc.).

Qualsevol reproducció total o parcial d’aquest Web, inclosos els documents descarregables i les representacions iconogràfiques i fotogràfiques, queda estrictament prohibida llevat que l'Illa de França l'autoritzi expressament.

Qualsevol connexió, retransmissió, reproducció total o parcial d’aquest lloc de qualsevol forma i en qualsevol suport electrònic, està estrictament prohibida sense l’autorització expressa de l'Illa de França.

La infracció de qualsevol d'aquests drets es considera un delicte de falsificació (articles L.335-1 a 335-10 del Codi de propietat intel·lectual) i pot ser castigat amb un temps de presó de tres anys i una multa de 300.000 euros.